De wereld wordt steeds digitaler, ga jij mee?

Is jouw bedrijf aan het digitaliseren? Of door de huidige ontwikkelingen steeds meer online aan het werk? Dan is het belangrijk om de Office 365 en Cloud-omgevingen gelijk goed in te richten. Op deze manier zorg je dat zowel jij als je werknemers met structuur aan de slag gaan. Denk hierbij aan het structureren en instellen van een compleet Office 365 pakket, Outlook, SharePoint of OneDrive.

Office 365

Wij bieden Office 365 aan in alle vormen. Van basis met alleen e-mail tot het complete office pakket. Wij installeren dit ook, klaar voor gebruik!

Microsoft Exchange

Een mailbox die zelf zijn instellingen opzoekt. Geen poorten meer of SSL instellingen, alles geautomatiseerd, wij stellen dit voor jou in!

Back-ups & Security

Bestanden zijn gevoelig. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij back-ups en security. Wij denken graag mee!

Meer over Office 365 & Cloud

Niks is fijner dan een werkende computer. Voor velen is een computer namelijk het belangrijkste middel om werk goed uit te kunnen voeren. Laat je ICT-omgeving daarom professioneel onderhouden. Laat ons je helpen om je werkomgeving zo fijn mogelijk in te richten op ICT-gebied en krijg daar persoonlijke service bij. Zo zorg je ervoor dat alles werkt zoals gewenst, maar heb je ook altijd een back-up achter de hand.

office 365 & Cloud
Hoe wij het doen

Bij ICTmyday werken we met passie aan jouw vraagstuk. We gebruiken de juiste combinatie van kennis en technieken om jouw ICT-partner te zijn die altijd een oplossing weet te bieden. In welke branche je ook actief bent, we duiken erin, onderzoeken jouw probleem en zetten een verbluffend resultaat neer. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? We vertellen je er graag nog veel meer over!