Jouw technische partner

ICTmyday is ontstaan uit de vragen & behoeften van de klanten van Webmyday. Jarenlang heeft Webmyday gezocht naar een geschikte partner die hierbij kan ondersteunen. Een partij die ICT gerelateerde vraagstukken oppakt op de manier zoals Webmyday te werk gaat, was er tevergeefs niet in onze regio. Wij als ICTmyday willen ons richten op pakketoplossingen voor iedereen.

Met de kennis die sinds 2010 is opgedaan, is het tijd om uit te breiden. ICTmyday biedt een totaalpakket aan hosting-, mail- & support-vraagstukken, met de prijs-kwaliteit verhouding die je gewend bent van Webmyday. Beide gevestigd in hetzelfde pand, maar gesplitst van elkaar in focus. Voor al jouw online marketing en websitebouw vragen, kun je nog steeds gewoon terecht bij Webmyday!

Door de samenwerking van ICTmyday & Webmyday is er nu écht een totaaloplossing beschikbaar voor ICT, marketing en websitebouw.

Ontmoet ons

Het ICTmyday en Webmyday team

Menno
de Munter

Algemeen directeur

Pascal
Olschewski

IT support manager

Martijn
Heeffer

Back-End Developer

Daphne
Bakker

Front-End Developer

Wessel
Korteweg

Project manager Websitebouw

Ronald
van der Veere

Project manager online marketing

Kelly
Bijl

Teammanager online marketing

Laura
Prins

Online Marketeer & Grafisch Vormgever

Naomi
Jonas

Online Marketeer & Grafisch Vormgever

Tamara
Ridderhof

Online Marketeer

Linde
Haverhals

Online Marketeer

Manon
Tjeerdsma

Online marketeer

Romy
Koppelaars

Online marketeer

Timmy
Boer

Online marketeer

Fleur
Noorhoff

Online marketeer

Jolijn
Bol

Office manager

Ruben
van Putten

Digital Consultant Icons

Wij zijn er voor jou
Sinds 2010 al actief

Al sinds 2010 helpt Webmyday klanten om online zichtbaarheid te behalen en om de doelgroep te bereiken. Met de nieuwe zijtak van Webmyday, ICTmyday, helpen wij klanten met het organiseren, repareren en optimaliseren van ICT-gerelateerde vraagstukken. Wat je gewend bent van Webmyday, maar dan in een nieuw technisch jasje.

Bij ICTmyday zetten we ons ook actief in voor de maatschappij. We steunen naast De High Five Foundation en Louterbloemen ook het Nationaal MS Fonds.

Hoe weten wij ons te onderscheiden?

Door de normen en waarden van Webmyday voort te zetten in ICTmyday, weet ICTmyday zich te onderscheiden van concurrenten. ICTmyday staat, net als Webmyday, voor gebruiksvriendelijke oplossingen en persoonlijk contact. Zo heb je altijd contact met een vast contactpersoon die:

  • Zonder ticketsysteem werkt en telefonisch bereikbaar is;
  • Snel reageert op e-mails;
  • In begrijpbare taal spreekt;
  • Op locatie langskomt als het digitaal niet lukt.

Persoonlijk contact op hoog niveau staat bij ons centraal. We proberen hierbij onze diensten zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten, zodat problemen minder vaak voorkomen. En mochten ze voorkomen, zijn wij altijd bereikbaar.