Domeinen & Hosting, maar dan simpel

De basis van al je online diensten: domeinnamen. Uiteraard kan je domeinnamen ook bij ons onderbrengen. Wij bieden snelle verwerkingen en alles onder één dak met één aanspreekpunt. Mochten er problemen zijn, weet je direct wie je moet bellen. Wij zijn verantwoordelijk voor de werking. Betreft hosting kiezen wij voor een dedicated server. Je website staat in een aparte garagebox, waardoor je geen hinder ondervindt van de drukte op andere websites. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de website voor 99,997% van het jaar live blijft staan.

Migratiedienst

Hulp nodig bij migraties van domeinen tijdens bijvoorbeeld een domeinverhuizing? ICTmyday is jouw partner.

Domeinregistratie

Jouw droomdomein vastleggen? Snelle verwerkingen en alles onder één dak met één aanspreekpunt.

Hosting

Wij zorgen ervoor dat jouw site online is. Ook helpen wij met het koppelen van diverse externe extensies zoals bijvoorbeeld Microsoft Exchange.

Meer over Domeinen & Hosting

Niks is fijner dan een werkende computer. Voor velen is een computer namelijk het belangrijkste middel om werk goed uit te kunnen voeren. Laat je ICT-omgeving daarom professioneel onderhouden. Laat ons je helpen om je werkomgeving zo fijn mogelijk in te richten op ICT-gebied en krijg daar persoonlijke service bij. Zo zorg je ervoor dat alles werkt zoals gewenst, maar heb je ook altijd een back-up achter de hand.

Hart voor domeinen en hosting
Hoe wij het doen

Bij ICTmyday werken we met passie aan jouw vraagstuk. We gebruiken de juiste combinatie van kennis en technieken om jouw ICT-partner te zijn welke altijd een oplossing weet te bieden. In welke branche je ook actief bent, we duiken erin, onderzoeken jouw probleem en zetten een verbluffend resultaat neer. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? We vertellen je er graag nog veel meer over!