Domeinregistratie

De basis van al je online diensten, kan je uiteraard ook bij ons onderbrengen. Snelle verwerkingen en alles onder één dak met één aanspreekpunt. Mochten er problemen zijn, weet je direct wie je moet bellen. Wij zijn verantwoordelijk voor de werking.

.eu, .be, .de, .fr, .info, .com, .co.uk, .net

Subdomein

Ervaar de voordelen, wij ondersteunen jou in:

.nl domeinen

Richt jij je vooral op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domein perfect voor jou!

Overige domeinen

Behoefte aan een andere domeinextensie zoals .info? Wij bieden een ruim aanbod aan mogelijkheden.

Domeinen verhuizen

Ook voor het verhuizen van jouw bestaande domeinnaam naar ons, helpen wij je graag verder.

Meer over domeinnamen

Je vraagt je nu misschien af wat de bovenstaande termen inhouden. Laten we dit even op een rijtje zetten. Een .nl domein is de meest gebruikte domeinsoort binnen Nederland. Het is het .com van Nederland. De overige domeinen die genoemd zijn, zijn internationale domeinnamen. Deze zijn duurder in aanschaf, maar vaak zijn domeinnamen die als .nl bezet zijn, wel beschikbaar als bijvoorbeeld .eu. Hierdoor kan dit zeer aantrekkelijk zijn.

Een subdomein is een extra domein binnen je huidige domein. Stel je beschikt over de domeinnaam www.ictmyday.nl, dan is een subdomein bijvoorbeeld contact.ictmyday.nl.

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, neem gerust contact op. Wij lichten je graag verder in.

Hart voor ICT
Hoe wij het doen

ICTmyday is ontstaan uit de vragen & behoeften van de klanten van Webmyday. Jarenlang heeft Webmyday gezocht naar een geschikte partner die hierbij kan ondersteunen. Een partij die ICT gerelateerde vraagstukken oppakt op de manier zoals Webmyday te werk gaat, was er tevergeefs niet in onze regio. Wij als ICTmyday willen ons richten op pakketoplossingen voor iedereen.